Στίβος

Στο Gala της Βαλκανικής Ένωσης στίβου η Σακοράφα

Η Σοφία Σακοράφα θα τιμήσει με την παρουσία της το Gala της Βαλκανικής Ένωσης στίβου την ερχόμενη Παρασκευή στο Βελιγράδι.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, αποδέχθηκε την πρόταση της Βαλκανικής Ένωσης στίβου την ερχόμενη Παρασκευή για να συμμετάσχει στην τελετή ανάδειξης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών των Βαλκανίων για το 2021 και παράλληλα δέχτηκε την πρόταση του προέδρου της ΕΕΑ, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ, για κατ' ιδίαν συνάντηση στο Βελιγράδι.

Η κ. Σακοράφα θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού για κοινές δράσεις και συνεργασία στο εγγύτερο μέλλον και για μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Η κ. Σακοράφα, κατά την παραμονή της στη Σερβία, θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της σερβικής ομοσπονδίας, Σλόμπονταν Μπράνκοβιτς, με αφορμή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού τον ερχόμενο Μάρτιο στη σερβική πρωτεύουσα.

Στη Βουλγαρία θα ταξιδέψει, ως καλεσμένος της ABAF, και ο Γιώργος Πομάσκι, ο οποίος θα τιμηθεί στη διάρκεια του Gala για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής θα διεξαχθεί το συνέδριο της ΑBAF, στη διάρκεια του οποίου θα οριστικοποιηθούν οι εκκρεμότητες για το αγωνιστικό βαλκανικό πρόγραμμα. Τις εργασίες του συνεδρίου θα παρακολουθήσει ο Διευθυντής Αγώνων του ΣΕΓΑΣ, Ανδρέας Γκόγκας, και ο τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Μελέτογλου.

Στις εκδηλώσεις της ABAF θα βρεθεί και ο πρώτος ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος, ο οποίος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ABAF και της ΕΕΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x