Στίβος

Σπανουδάκη κι άλλοι οκτώ σε ευρωπαϊκά μίτινγκ

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα κάνει ντεμπούτο στη χειμερινή σεζόν σε ένα από το κορυφαία μίτινγκ κλειστού στίβου, αυτό του ISTAF στο Ντίσελντορφ την Κυριακή.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ξεκινάει με προσδοκίες τη χειμερινή σεζόν και με στόχο μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης. Η πρωταθλήτρια των σπριντ έχει «πιάσει» ήδη το όριο για την τουρκική πόλη στα 60 μέτρα και δεν έχει άγχος για να σημειώσει μεγάλες επιδόσεις. Η Σπανουδάκη θα αντιμετωπίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια κλειστού στα 60 μέτρα, Εβα Σβόμποντα, την πρωταθλήτρια Ευρώπης ανοιχτού στα 100 μέτρα, Τζίνα Λουκεκένμπερ, την Ασα Φίλιπς και τη Μαρί- Ζοζέ Ταλού.

Αγωνιστική δράση με ελληνικό ενδιαφέρον θα υπάρξει την Κυριακή και στη Βουδαπέστη, εκεί όπου θα αγωνιστούν πέντε αθλητές και αθλήτριες. Ο Χάρης Ξενιδάκης και ο Χαράλαμπος Λαγός θα τρέξουν στα 800 μέτρα και η Ανθή Κυριακοπούλου στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών. Στα 60 μέτρα, θα συμμετάσχει η Αλάνα Μπερν και στα 400 μέτρα η Ελπίδα Καρκαλάτου.

Τον πρώτο της εκτός συνόρων αγώνα θα κάνει την Κυριακή η Βάσω Χαϊτίδου στο μήκος. Η νεαρή πρωταθλήτρια θα επιδιώξει να βελτιώσει το 6,13 από την ημερίδα της Θεσσαλονίκης. Στην ίδια διοργάνωση, θα λάβει μέρος τόσο η Ναταλία Μπέση στο ίδιο αγώνισμα, όσο κι η Σοφία Ιωσηφίδου στα 60 μέτρα με εμπόδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x