Γενικά

Στο ταμπλό του U19 στο πολωνικό Οπεν νέων πινγκ πονγκ η Παπαδημητρίου

Στη συνέχεια των διεθνών συμμετοχών της μέσα στο 2022 η Μαλαματένια Παπαδημητρίου αγωνίζεται στην Πολωνία και πραγματοποίησε δύσκολα τον πρώτο της στόχο.

Με τη δεύτερη θέση στον όμιλό της πήρε την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό των αθλητριών έως 19 ετών στο WTT Youth Contende πινγκ πονγκ που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Βλαντισλάβοβο και το Olympic Training Center Cetniewo η Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σημείωσε μία νίκη και μία ήττα, βρέθηκε στο ταμπλό των «32» και την Τετάρτη θα επιδιώξει ένα καλό πλασάρισμα.

Στην κατηγορία των νεανίδων σχηματίστηκαν 15 προκριματικά γκρουπ στο πολωνικό Οπεν. Η Παπαδημητρίου ήταν επικεφαλής στο 15ο και προχώρησε πολύ δύσκολα στο ταμπλό ωςδεύτερη. Στην πρεμιέρα της κάμφθηκε από τη Γεχ Γι Τιαν από την Ταϊπέι με 3-0 σετ (9-11, 5-11, 6-11).

Στη δεύτερη αγωνιστική, έδωσε κρίσιμη και πολύ γερή αναμέτρηση με την Τσέχα Άννα Κλεμπερέροβα. Απέκτησε προβάδισμα, μετά βρέθηκε πίσω με 1-2 σετ και τελικά επικράτησε με 3-2 και το πέμπτο σετ να ολοκληρώνεται στην παράταση (12-10, 5-11, 9-11, 11-5, 13-11).

Στην τρίτη αγωνιστική, η Ασιάτισσα Τιαν νίκησε με 3-0 και την Κλεμπερέροβα και σ’ εκείνο το σημείο η 18χρονη αθλήτρια της Εθνικής γυναικών σιγούρεψε την πρόκριση.

Στον πρώτο γύρο κληρώθηκε με τη Τσενγκ Που Σουάν από την Ταϊπέι, η οποία είχε πάρει την πρώτη θέση στο πέμπτο προκριματικό γκρουπ με δύο νίκες. Ο αγώνας γίνεται το πρωί της Τετάρτης κι, αν η αριστερόχειρας διεθνής φτάσει στη νίκη, θα συναντήσει στη 16άδα είτε τη Σουηδέζα Λεχ Μούσκαντορ, είτε την Κορεάτισσα Κιμ Γετζίν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x