Στίβος

Στους υποψήφιους για κορυφαίος αθλητής στίβου της Ευρώπης ο Τεντόγλου

Όπως αναμενόταν, ο Μίλτος Τεντόγλου συγκαταλέγεται από την ΕΕΑ στους υποψήφιους για κορυφαίος αθλητής στίβου της Ευρώπης για το 2021.

Μέσα στους δώδεκα υποψήφιους για κορυφαίος αθλητής στίβου της Ευρώπης για το 2021 από την ΕΕΑ συγκαταλέγεται ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο μήκος κατέχει την κορυφαία φετινή επίδοση στο αγώνισμα με 8.60 και βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ranking της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού.

Μαζί του θα βρίσκονται οι: Μόντο Ντουπλάντις, «χρυσός» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ και πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στο αγώνισμα, Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν, «χρυσός» Ολυμπιονίκης στα 5.000 μέτρα και πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στα 1.500 μέτρα, Μαρσέλ Τζέικομπς, «χρυσός» Ολυμπιονίκης στα 100 μέτρα και πρωταθλητής Ευρώπης στα 60 μέτρα στον κλειστό, Βόιτσεχ Νοβίτσκι, «χρυσός» Ολυμπιονίκης στη σφυροβολία, Πέδρο Πιτσάρδο, «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο τριπλούν.

Επίσης, ο Ντάνιελ Σταλ, «χρυσός» Ολυμπιονίκης στη δισκοβολία, ο Μάσιμο Τσάνο, «χρυσός» Ολυμπιονίκης στα 20 χιλιόμετρα βάδην, ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι, «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο ύψος και πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό, ο Νταβίντ Τομάλα, «χρυσός» Ολυμπιονίκης στα 50 χιλιόμετρα βάδην, ο Γιοχάνες Βέτερ, νικητής στο Diamond League και κάτοχος της κορυφαίας επίδοσης στον ακοντισμό για το 2021, και ο Κάρστεν Βάρχολμ, «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο και κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 400 μέτρα με εμπόδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x