Γενικά

Έξι πρώτες θέσεις σε διασυλλογικό αγώνα κατέλαβε ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα

Ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας διεξήχθη στην Κάρυστο το περασμένο Σάββατο.

Την υπεροχή του στην ορεινή ποδηλασία απέδειξε για μία ακόμα φορά ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ), ο οποίος κατέκτησε έξι πρώτες θέσεις και σημείωσε ακόμα πολλές νίκες σε όλες τις κατηγορίες στο διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο αγώνισμα του XCC (Short Track) που διεξήχθη στην Κάρυστο το περασμένο Σάββατο.

Διοργανωτής ήταν ο Π.Ο.ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ «ΑΝΕΜΟΣ» και ο αγώνας έγινε στις παρακάτω κατηγορίες: ΠΑΙΔΕΣ, ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, ΜΙΝΙ (ΜΕΓΑΛΑ και ΜΙΚΡΑ), ΜΑΣΤΕΡΣ (σε κοινή κατάταξη) & SPORTIVE.

Ο αγώνας περιλαμβανόταν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π) και έδωσε βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της Ε.Ο.Π.

Ξεκινώντας από τις πρωτιές, και ειδικότερα στα παιδιά, στην κατηγορία Παμπαίδες διακρίθηκε ο Σταματόπουλος Ανδρέας και στη κατηγορία Παίδες διακρίθηκε ο Εγγλέζος Σταμάτης.

Συνεχίζοντας με τις πρωτιές, αναφορικά με τους Μάστερς, στην κατηγορία Μάστερς Α’ διακρίθηκε ο Αλετράς Αλέξανδρος, ο οποίος κατέκτησε και την πρώτη θέση στην Γενική Μάστερς, στη κατηγορία Μάστερς Β Γυν διακρίθηκε η Τσομπάνογλου Στυλιανή, στην κατηγορία Μάστερς Γ’ διακρίθηκε ο Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης και στην κατηγορία Μάστερς Γ διακρίθηκε ο Λύτρας Ευστάθιος.

Μερικές ακόμη σημαντικές νίκες ήταν, στις μικρές κατηγορίες, στα Μίνι Μικρά Αγόρια, όπου διακρίθηκε ο Μακρυγιάννης Κωνσταντίνος κατακτώντας τη 3η θέση και ο Τσίβος Αλέξης που κατέκτησε την 4η θέση.

Στα Μίνι Μικρά Κορίτσια διακρίθηκε η Μπεζά Μαρία που κατέκτησε την 3η θέση, η Διονύσια Παπαγεωργίου που κατέκτησε την 4η θέση και η Μπεζά Ευφροσύνη που κατέκτησε την 5η θέση.

Στα Μίνι Μεγάλα Αγόρια διακρίθηκε ο Αργυριάδης Παναγιώτης, ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση και ο Κωνσταντάκης Ιάσoνας που κατέκτησε την 5η θέση.

Στα Μίνι Μεγάλα Κορίτσια διακρίθηκε η Ταλαδιανού Χριστίνα που κατέκτησε την 4η θέση και η Παπαγεωργίου Δήμητρα που κατέκτησε την 5η θέση.

Στις Παγκορασίδες διακρίθηκε η Ταλαδιανού Άννα η οποία κατέκτησε την 2η θέση.

Συνεχίζοντας με τους Μάστερς, στην κατηγορία Μάστερς Β’ Γυν διακρίθηκε η Βουτυρά Δέσποινα η οποία κατέκτησε την 2η θέση, στην κατηγορία Μάστερς Γ’ διακρίθηκε ο Δάβαρης Κωνσταντίνος ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση και στην κατηγορία Δ’ διακρίθηκε ο Πάτσης Κωνσταντίνος ο οποίος κατέκτησε την 2η θέση.

Επίσης, στους αγώνες συμμετείχαν και sportive κατηγορίες, παιδιά τα οποία ήρθαν για την εμπειρία και για να μη χάσουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x