Γενικά

Συμφωνία και με τη σουηδική Έσλοβ ο Σγουρόπουλος

Έκλεισε κι άλλη συνεργασία με ομάδα του εξωτερικού ο Γιάννης Σγουρόπουλος για την περίοδο 2023-2024.

Ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης της επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε επίπεδο Νέων ανδρών και εφήβων, Γιάννης Σγουρόπουλος, έχει κάνει συμφωνία και σε τέταρτη ξένη χώρα (έχοντας παράλληλα το δικαίωμα ν’ αγωνίζεται στην Ελλάδα) και συγκεκριμένα στη Σουηδία με την Έσλοβ. Επέστρεψε στην ομάδα, με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα το 2019 και την Τρίτη έδωσε το πρώτο του ματς στη νέα σεζόν.

Μαζί με τον Σγουρόπουλο είχαν δράση στην τρίτη αγωνιστική της σουηδικής Λίγκας οι συναθλητές του στην Εθνική ομάδα ανδρών, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και Κωνσταντίνος Αγγελάκης, και το αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι είχαν μόνο νίκες με τις ομάδες τους. Ο Κωνσταντινόπουλος με τη Ρέκορντ και ο Αγγελάκης με τη Σπαρβάγκεν.
Την Πέμπτη, εξάλλου, ο Παναγιώτης Γκιώνης ενισχύει την πολωνική Μπογκόρια στη φετινή πρεμιέρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υποδέχεται την Οστρόφ από την Τσεχία για το δεύτερο γκρουπ του σταδίου 2.

Ο Σγουρόπουλος έκανε νέα σταθμό για φέτος τη Nationella Serier Pingisligan στη Σουηδία, έχοντας αρχίσει τους αγώνες του στην Πολωνία με την Ολύμπια Ούνια Γκρούντιαζ και στην Πορτογαλία με την Γκαλομάρ. Βρίσκεται και στο ρόστερ της γαλλικής Χάβρης, αλλά εκεί δεν έχει αγωνιστεί ακόμα.

Στον αγώνα του στη Σουηδία, ο 23χρονος άσος είχε δύο ατομικές νίκες στην εκτός έδρας ήττα της Έσλοβ από τη Σόντερχαμ με 4-3. Πρώτα κατέβαλε με 3-2 σετ τον Σουηδό Άντον Χορτ και μετά με 3-0 σετ τον, επίσης, Σουηδό Άντερς Έρικσον.

Η Ρέκορντ πέτυχε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια. Αυτή τη φορά επιβλήθηκε εντός έδρας της Λίκεμπι με 4-0. Ο Κωνσταντινόπουλος είχε ένα ματς και νίκησε εύκολα τον Άλμπιν Βάνγκρεν με 3-0 σετ.

Η Σπαρβάγκεν πήρε μεγάλη βοήθεια από τον Αγγελάκη για να κάμψει ως φιλοξενούμενη τη Μούνκενταλ ΒΤΚ με 4-2. Ο Έλληνας αμυντικός αντιμετώπισε δύο διεθνείς αθλητές από την Ιβηρική Χερσόνησο. Αρχικά, νίκησε τον Πορτογάλο Αντρέ Ντα Σίλβα με 3-2 σετ (και στην παράταση του πέμπτου σετ) κι αργότερα τον Ισπανό Μαρκ Ντουράν με 3-0 σετ.

Στη βαθμολογία μετά από τρεις αγωνιστικές η Ρέκορντ είναι στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς, η Έσλοβ στην τέταρτη με 5 κι η Σπαρβάγκεν στην έκτη με 4 βαθμούς.
Οκτώ οι συνολικές συμμετοχές, προηγείται με 8 βαθμούς η Χάλμσταντ.

Στη Σουηδία αγωνίζεται κι η Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα θυμίζουμε με τη φανέλα της Γιούνο, απλά στην κορυφαία Λίγκα των γυναικών η συνέχεια δίνεται τον Νοέμβριο.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών δόθηκε η εκκίνηση στο στάδιο 2. Η Μπογκόρια του Γκιώνη είναι στο δεύτερο γκρουπ με τη γερμανική Νόι Ουλμ και την Οστρόφ. Την Πέμπτη αρχίζει την προσπάθειά της, αφού υποδέχεται την ομάδα της Τσεχίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x