Γενικά

Συναντήσεις αντιπροσωπείας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ με Σταύρο Καλαφάτη και Βούλα Πατουλίδου

Στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή και τις προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στίβου βρέθηκε η, Ιωάννα Καρυοφύλλη, συνοδευόμενη από τον Κωνσταντίνο Σιάχο.

Καρυοφύλλη και Σιάχος, συνοδευόμενοι από τα μέλη του ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Στέφανο Φασιά (Β` αντιπρόεδρος) και Θωμαή Θεοδωρίδου (Έφορος Αθλημάτων IBSA), είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Σταύρο Καλαφάτη, την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού-νεολαίας-εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αθανάσιο- Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη, αλλά και τη διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου, την πρόεδρο Καλυψώ Γούλα και τη διευθύντρια Σταδίου, Χριστίνα Κυριακίδου.

Το «παρών» στις συναντήσεις έδωσε και ο πρόεδρος του ΑΣ Αμεα Αετοί Θεσσαλονίκης, Πάρης Αλβανός.
Στις συναντήσεις τόσο με τους κ. Καλαφάτη και Μπαρμπουνάκη, όσο και με την κ. Πατουλίδου, συζητήθηκε το πλαίσιο στήριξης του αθλητισμού των ΑμεΑ στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και συνεργασίας, με απώτερο στόχο τη διεξαγωγή στη Θεσσαλονίκη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων του στίβου (Γκραν Πρι κ.ο.κ.), αλλά και των υπόλοιπων αθλημάτων που «καλλιεργεί» η πολυομοσπονδία.

Όλες οι πλευρές έδειξαν διάθεση και δεσμεύτηκαν ότι θα σταθούν στο πλευρό της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, ενόψει της διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στίβου.

Επίσης, οι διοικητικοί παράγοντες της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με τα σωματεία της Θεσσαλονίκης, καθώς και με τους ομοσπονδιακές προπονητές με έδρα τη συμπρωτεύουσα.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των σωματείων, με στόχο την περαιτέρω εύρυθμη λειτουργία τους, αλλά και τις Εθνικές ομάδες, ενόψει των διοργανώσεων που υπάρχουν μέσα στη χρονιά και, ενόψει του νέου Παραολυμπιακού κύκλου που ανοίγει σύντομα, ενόψει Παρισιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x