Γενικά

Συνάντηση Γρηγόρη Λέοντα με Χάρη Μαριόλη

Ο διοικητής του Ε.Ο.ΚΑ.Ν., Γρηγόρης Λέων, υποδέχτηκε στα γραφεία του Οργανισμού τη Δευτέρα τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Χάρη Μαριόλη.

Η συνάντηση Γρηγόρη Λέοντα και Χάρη Μαριόλη ήταν μια ακόμα συνάντηση που έγινε, στο πλαίσιο των επαφών του διοικητή του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. με τις διοικήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών, με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή συνεργασία των δύο πλευρών σε θέματα αντι-ντόπινγκ, ενημέρωσης και πρόληψης.

«Η πυγμαχία είναι ένα άθλημα που έχει προσφέρει διακρίσεις στην Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο, ένα άθλημα που καλλιεργείται χρόνια στη χώρα μας και, με το οποίο ασχολούνται χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες, κάνοντας αθλητισμό, αλλά και πρωταθλητισμό. Στοχεύουμε στη στενή συνεργασία με την Ομοσπονδία, στο κομμάτι της ενημέρωσης, αλλά και της πρόληψης», επισήμανε ο διοικητής του Οργανισμού.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΕΟΠ τόνισε πως: «Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον νέο διοικητή του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. Ενημερώθηκα εκτενώς για το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού. Η Ομοσπονδία μας θα είναι στο πλευρό τους, βοηθώντας με κάθε δυνατό τρόπο το έργο τους. Κοινός μας στόχος, ο καθαρός αθλητισμός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x