Γενικά

Συνέχισαν νικηφόρα οι πρωτοπόροι στην Α2 εθνική κατηγορία

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έκαναν ανάλογο βήμα ο ΑΟ Άρης 2006 και ο ΟΑ Χανίων κι έχουν το προβάδισμα, επίσης με 6 βαθμούς.

Στην Αθήνα, τη Φλώρινα και την Πάτρα διεξήχθη σήμερα 12/11 η 3η αγωνιστική στα πρωταθλήματα της Α2 εθνικής κατηγορίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης με τους πρωτοπόρους να συνεχίζουν νικηφόρα την πορεία τους.

Ο ΑΣΕΑ Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο της Φλώρινας και ο ΔΑΟ Ταύρου στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγιάς Αλεξιώτισσας έκαναν τρία τα θετικά αποτελέσματα το Σαββατοκύριακο στην Α2 ανδρών και συγκατοικούν στην κορυφή της κατάταξης με 6 βαθμούς.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έκαναν ανάλογο βήμα ο ΑΟ Άρης 2006 και ο ΟΑ Χανίων κι έχουν το προβάδισμα, επίσης με 6 βαθμούς. Για την ομάδα της Κρήτης, η 3η νίκη πέρασε από... χίλια κύματα, καθώς στο ντέρμπι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης βρέθηκε να χάνει 2-0 και 3-2. Αποτελέσματα αγώνων και με τις επί μέρους συναντήσεις έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο.

Στην Πάτρα ο ΔΑΟΤ κατέβαλλε την Αθηνά Μαγκουφάνας πιο δύσκολα απ' όσο δείχνει το τελικό 4-0. Ο τοπικός Ίφιτος είχε δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση, που πήγε στα επτά ματς κι αυτή τη φορά, κόντρα στην Ελευσίνα, πήρε τη νίκη. Στη Φλώρινα η Καβάλα επιβεβαίωσε και με τη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης ότι είχε τον πρώτο λόγο και με οδηγό τον Τσέχο Μίχαλ Όμπεσλο, έναν αθλητή ευρωπαϊκής κλάσης, έκανε με σκορ 4-1 τρεις τις νίκες της. Ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας Πειραιά ολοκλήρωσε ένα εξαιρετικό πρώτο διήμερο, καθώς σήμερα Κυριακή έκαμψε και τις οικοδέσποινες Σάρισες με 4-2 και είναι στην 3η θέση μαζί με τον Ίφιτο.

Στο ΣΕΦ και την Α2 γυναικών είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τη μεγαλύτερη διάρκεια η αναμέτρηση των Χανίων με τον Εθνικό. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να «σπάσει» το μικρό σερί του ΟΑΧ, καθώς προηγήθηκε δύο φορές με τη νεάνιδα Ελένη Ζησούλη να σημειώνει δύο σπουδαίες νίκες απέναντι στις διεθνείς κορασίδες Βασιλική Μπουλά και Στέλλα Μαυροματάκη. Τελικά η ομάδα της Κρήτης ισοφάρισε 3-3 με την Άντζελα Νούρε και επικράτησε στο καθοριστικό διπλό (με Μαυροματάκη/Μπουλά).

Ο Άρης 2006 μπορεί να έχει τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας, αλλά εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα αποδοτικός. Σήμερα κατέβαλλε και τη νεανική ομάδα του ΠΚΔ Ταύρου με 4-1 με τις πλέον έμπειρες Μαρία Καλογιάννη και Αγγελίνα Παπαδάκη να φέρνουν νέες νίκες. Σε ατομικό επίπεδο αξιοσημείωτη η επιστροφή στα ελληνικά πρωταθλήματα της πρώην διεθνούς Ντανιέλας Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου μετά από τρία χρόνια (αγωνίζεται στα Ταταύλα).

Στην Α2 ανδρών στην Πάτρα:

ΑΣ Ίφιτος Πατρών-ΓΑΣ Ελευσίς 4-3

ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας-ΑΟ ΔΑΟ Ταύρου 0-4

Στην Α2 ανδρών στη Φλώρινα:

ΑΣΕΑ Καβάλας-ΧΑΝ Θεσσαλονίκης 4-1

Σάρισες Φλώρινας-Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά 2-4

Στην Α2 γυναικών:

ΑΟ Φοίνιξ Αγ. Σοφίας Πειραιά-ΑΟ Ταταύλα 1-4

ΠΚΔ Ταύρου-ΑΟ Άρης 2006 1-4

ΟΑ Χανίων-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 4-3

ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας-ΔΑΟ Ταύρου 1-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ (σε 3 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ

1. ΑΣΕΑ Καβάλας 6

-. ΑΟ ΔΑΟ Ταύρου 6

3. Φοίνιξ Αγίας Σοφίας 5

-. ΑΣ Ίφιτος Πατρών 5

5. ΓΑΣ Ελευσίς 4

-. ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας 4

7. ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας 3

-. ΧΑΝ Θεσσαλονίκης 3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε 3 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ

1. ΑΟ Άρης 2006 6

-. ΟΑ Χανίων 6

3. ΔΑΟ Ταύρου 5

-. ΑΟ Ταταύλα 5

5. Φοίνιξ Αγ. Σοφίας Πειραιά 4

-. ΠΚΔ Ταύρου 4

7. Εθνικός Αλεξανδρούπολη 3

-. ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας 3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x