Γενικά

Συνεχίζονται τα εγκωμιαστικά σχόλια για την Ελλάδα για το Βαλκανικό πάλης

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα πάλης ολοκληρώθηκε και, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετές ημέρες, η Ελληνική Ομοσπονδία συνεχίζει να γίνεται αποδέκτης πολλών θετικών μηνυμάτων.

Η άριστη οργάνωση από την Ελλάδα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος πάλης, ενθουσίασε όλες τις αποστολές, καθώς και τους επισήμους αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η χώρα μας παραμένει ένας ιδανικός προορισμός για μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Η τέλεια οργάνωση σε όλους τους τομείς εξήρε και τους αξιωματούχους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Η ΕΛΟΠ είχε φροντίσει, άλλωστε, για όλες τις λεπτομέρειες τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά.

Παράλληλα, η ΕΛΟΠ τίμησε τους διαιτητές και τον εντεταλμένο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και υπεύθυνο των διαιτητών και των αγώνων, κ. Λεν, που με τον επαγγελματισμό και το ήθος του έφερε εις πέρας τους αγώνες.

Η ΕΛΟΠ τίμησε, επίσης, τον Φώτη Δομουχτσίδη για την πολύτιμη βοήθεια του. Ο Δήμαρχος Σιντικής εξηρε την προσπάθεια της Ομοσπονδίας και τόνισε ότι το Βαλκανικό πάλης ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις που έχουν γίνει στην περιοχή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x