Γενικά

Τα διπλά για Σγουρόπουλο και Τέρπου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21

Τελευταίες εβδομάδες πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ανδρών-γυναικών Under 21 κι έγιναν γνωστά και τα ζευγάρια του διπλού για τα ελληνικά χρώματα.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ανδρών-γυναικών Under 21 που θα διεξαχθεί στο Σπα του Βελγίου 10-14 Νοεμβρίου, θα εκπροσωπήσουν την επιτραπέζια αντισφαίριση της χώρας οι 21χρονοι Γιάννης Σγουρόπουλος και Ελισάβετ Τέρπου κι, εκτός από το απλό, θ’ αγωνιστούν στο διπλό των δύο κατηγοριών, καθώς και το διπλό μικτό.

Στο διπλό Νέων ανδρών, ο Σγουρόπουλος έκλεισε ξανά συνεργασία με τον σπουδαίο Ρώσο Βλαντιμίρ Σιντορένκο, ο οποίος στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών έφτασε στον τελικό του ομαδικού.

Στο διπλό Νέων γυναικών, η Τέρπου θα έχει συμπαίκτρια την Πορτογαλίδα Ράκελ Μάρτινς. Στο διπλό μικτό, οι Έλληνες πρωταθλητές θ’ αγωνιστούν μαζί.

Θυμίζουμε ότι στο απλό ο Σγουρόπουλος είναι δεύτερο φαβορί και η Τέρπου στο νούμερο 25 των seeding.

Με τον Σιντορένκο o Σγουρόπουλος είχε αγωνιστεί στην ίδια διοργάνωση και το 2018 και είχε πλασαριστεί στις θέσεις 5-8.

Στο πρωτάθλημα μετέχουν μέχρι 56 αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες και ο Σγουρόπουλος με την Τέρπου συμπεριλήφθηκαν στις προσκλήσεις χάρη στις καλές θέσεις τους στους διεθνείς πίνακες αξιολόγησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x