Στίβος

Τεντόγλου: «Δεν μου αρέσει να είμαι διάσημος, ούτε να με ξέρουν όλοι»

Ξεχωριστές ήταν οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου για ακόμα μια φορά, μετά τη νίκη του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Βόλου.

Σίγουρος πως θα μπορούσε να πηδήξει παραπάνω εμφανίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Βόλου.

Ο Ολυμπιονίκης του μήκους έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που πλησιάζει. Ωστόσο, όπως τόνισε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, το άλμα που του έδωσε τη νίκη θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο.

Επίσης, μίλησε για την αγάπη του κόσμου, τονίζοντας πως «δεν είναι ο στόχος μου. Δεν μου αρέσει να είμαι πολύ διάσημος, ούτε μου αρέσει να με ξέρουν όλοι, δεν μου αρέσει».

Αναλυτικά, όσα είπε:
Για το τι τον χαροποίησε περισσότερο στους αγώνες: «Καλός αγώνας ήταν, αλλά πίστευα πως θα μπορούσα να κάνω λίγο παραπάνω σήμερα, λόγω του ότι είχε ωραίες συνθήκες εδώ, στον Βόλο. Τις άλλες μέρες ο αέρας ήταν πολύ δυνατός, αλλά σήμερα ήταν πολύ ήπιος και ήταν ό,τι πρέπει για μένα, αλλά είχα τεχνικά λάθη χωρίς λόγο και το έχανα μόνος μου. Έχασα μεγάλη επίδοση μόνος μου. Το 38 είναι οκ, είναι season best».

Για το αν είναι στο πλάνο να βγαίνουν τέτοιες επιδόσεις σε αυτό το σημείο της σεζόν: «Είναι μέσα στο πλάνο, αλλά δεν έχει καμία σχέση ο αγώνας που κάνω τώρα με αυτόν που θα δώσω στο παγκόσμιο. Έχει πολύ καιρό ακόμα μπροστά το Παγκόσμιο. Έχω έναν τρόπο να δίνω την ενέργειά μου στον αγώνα που πρέπει και να τα δίνω όλα. Σήμερα δεν ήμουν έτοιμος να τα δώσω όλα. Αλλά προσπαθώ κάπως χαλαρά να κάνω μια μεγάλη επίδοση. Κάπως έτσι το πάω με τους αγώνες τώρα. Προσπαθώ ενώ είμαι χαλαρός και βάζω πολλή προπόνηση, να κάνω μια καλή επίδοση. Είναι πολύ δύσκολο να το πετύχω, δεν είμαι άνετος και χαλαρός.. Σήμερα το 38, που χάλασα λίγο την προσγείωση, θα μπορούσε να ήταν 45άρι, η καλύτερη επίδοση στον κόσμο. Το έχασα μόνος μου. Και σε άλλο ένα άλμα, στο 23 που πάτησα πολύ πίσω».

Για το αν είναι έξτρα κίνητρο η νίκη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα: «Εννοείται είναι ο μεγάλος μου στόχος. Προσπαθώ να πάω εκεί και να είμαι ο εαυτός μου, να είμαι δυνατός, να κάνω έναν ωραίο αγώνα, να δώσω μια καλή μάχη. Αυτό έχει σημασία. Μπορεί να μην κερδίσω, αλλά τουλάχιστον θέλω να δώσω μια καλή μάχη. Να μην το χάσω μόνος μου, επειδή δεν ήμουν έτοιμος, να το χάσω επειδή ήταν καλύτερος ο άλλος, αλλά όχι επειδή έκανα εγώ χαζομάρα. Αυτό δεν μου αρέσει».

Για την αγάπη του κόσμου: «Δεν ξέρω τι να πω. Παίρνω την αγάπη τους, αλλά δεν είναι ο στόχος μου. Δεν μου αρέσει να είμαι πολύ διάσημος, ούτε μου αρέσει να με ξέρουν όλοι, δεν μου αρέσει. Ούτε να είμαι πρότυπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x