Στίβος

Τεντόγλου: «Έγινε χαμούλης στο ξενοδοχείο - Ήπια μια μπίρα και ξάπλωσα»

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για τους πανηγυρισμούς της ελληνικής αποστολής στο ξενοδοχείο χθες το βράδυ μετά την κατάκτηση του χρυσού.

Την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο ξενοδοχείο το βράδυ της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου μετέφερε ο Μίλτος Τεντόγλου στις δηλώσεις του.

«Εγινε ένας χαμούλης… Ηταν εκεί η οικογένειά μου και όλη η εθνική ομάδα. Το ίδιο κάναμε και με την Ντρισμπιώτη και το ίδιο θα κάνουμε και με τα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ μετά κάθισα ήπια μία μπύρα και επειδή ήμουν κουρασμένος πήγα για ύπνο», ανέφερε και πρόσθεσε για την απονομή…

«Έχω κάνει πολλές απονομές, ήταν λίγο... έξτρα όλη αυτή η φάση στην απονομή. Θα προτιμούσα να γίνει στο στάδιο. Μια απονομή ήταν. Νορμάλ... Φέτος είχα μία περίεργη χρονιά στον ανοιχτό και οι επιδόσεις μου δεν ήταν αυτές που ήθελα, Είναι από τα αγαπημένα μου μετάλλια γιατί ήρθε όπως το ήθελα. Με μία μεγάλη επίδοση που ήθελα. Είναι για μένα αυτό το μετάλλιο, δεν θέλω να το αφιερώσω αλλού, γιατί πέρασα δύσκολα φέτος. Πήρα αυτό που μου άξιζε και σαν επίδοση και σαν μετάλλιο», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x