Στίβος

Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου

Xαμογελαστός και δείχνοντας να έχει αφήσει ήδη πίσω του την πίκρα της απώλειας του χρυσού μεταλλίου, ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε στο βάθρο για την απονομή του ασημένιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Μία ημέρα μετά τον τελικό-θρίλερ, όπως εξελίχθηκε, στο μήκος, είχαμε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (ξημερώματα Δευτέρας, 18/07, στην Ελλάδα) την απονομή των μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον!

Xαμογελαστός και δείχνοντας να έχει αφήσει ήδη πίσω του την πίκρα της απώλειας του χρυσού μεταλλίου, ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε στο βάθρο για την απονομή του ασημένιου, μαζί με τους Γουάνγκ και Εχάμερ. Ο Κινέζος, θυμίζουμε, κατέκτησε το χρυσό με ένα τρομερό τελευταίο άλμα στα 8,36μ., αφήνοντας τον Τεντόγλου στη δεύτερη θέση με 8,32μ., και ο Ελβετός το χάλκινο μετάλλιο.

Το ασημένιο μετάλλιο του Τεντόγλου, να σημειωθεί, είναι το πρώτο μετάλλιο Έλληνα αθλητή στο μήκος ανδρών σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η τελετή πραγματοποιήθηκε πριν αρχίσει το πρόγραμμα της 3ης ημέρας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Όρεγκον -και η προσπάθεια της Κατερίνας Στεφανίδη στον τελικό του επί κοντώ.

Δείτε την απονομή του μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x