Στίβος

Ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο, αλλά... μπορεί κι άλλο ο Τεντόγλου!

Ο Μίλτος Τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8.36 στον τρίτο του μόλις αγώνα για φέτος και δήλωσε πως στους αγώνες δώσει στο εξωτερικό θα είναι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση.

Τις εντυπωσιακές εμφανίσεις συνεχίζει ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος πήδηξε στα 8.36μ., στα Βεργώτεια που διεξάγονται στο Αργοστόλι.

Στον τρίτο του μόλις αγώνα για φέτος, ο χρυσός Ολυμπιονίκης ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο στην τέταρτή του προσπάθεια, με την οποία ολοκλήρωσε τον αγώνα του.

Ο Τεντόγλου ανέβαζε σταδιακά την απόδοσή του στον αγώνα, με την τρίτη του προσπάθεια να είναι επίσης πάνω από τα 8 μέτρα (8.17μ).

Για ακόμα μια φορά, ο 24χρονος άλτης έκλεψε τις εντυπώσεις και με τις δηλώσεις, πέρα από το αγωνιστικό σκέλος. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, θα είναι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση στους αγώνες που θα δώσει στο εξωτερικό, αφού αγώνες σαν τον σημερινό είναι προπονητικού χαρακτήρα.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον σημερινό αγώνα. Ενδεχομένως θα μπορούσε να βγει καλύτερη επίδοση. Είχα κάποια προβληματάκια με τον αέρα. Ξεκίνησα χάλια τον αγώνα μου, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα βελτιωνόμουν. Δεν ήθελα να πιέσω παραπάνω. Σε αυτούς τους αγώνες δεν κάνω όλα τα άλματα και δεν πηδάω με όλη μου τη φορά. Και αυτό γιατί έχουν κυρίως προπονητικό χαρακτήρα. Θα είμαι στην κατάσταση που θα ήθελα στους αγώνες του εξωτερικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x