Στίβος

Αγωνίζονται στο Τορούν Τεντόγλου, Καραλής

Ο Μίλτος Τεντόγλου ολοκληρώνει την Τετάρτη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Πολωνία με τη συμμετοχή του στο Indoor Tour κλειστού στίβου του Τορούν.

Ο Μίλτος Τεντόγλου «άνοιξε» τη χειμερινή σεζόν πριν λίγες ημέρες στο Γκέτεμποργκ με άλμα στα 8,12, επίδοση που θα επιδιώξει να βελτιώσει στο Indor Tour του Τορούν την Τετάρτη. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος από αγώνα σε αγώνα αναμένεται να εμφανίζεται όλο και πιο ανταγωνιστικός, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης αρχές Μαρτίου.

Ο Τεντόγλου θα έχει έντονο συναγωνισμό στο συγκεκριμένο μίτινγκ. Ο Τόμπιας Μόντλερ με φετινό 8,19, ο «χάλκινος» στο Παγκόσμιο κλειστού του Βελιγραδίου, Μάρτζιους Ντέντι, και ο τρίτος στο Τόκιο, Μάικελ Μασό, είναι ορισμένοι από τους άλτες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Την ευκαιρία να επιστρέψει σε μεγάλα άλματα στο επί κοντώ θα έχει ο Εμμανουήλ Καραλής στον τέταρτο αγώνα του στη σεζόν. Ο αθλητής έχει περάσει φέτος το 5,83 κι έχει δείξει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο άλτης του Χάρη Καραλή επέστρεψε στην Πολωνία όπου έχει πραγματοποιήσει μεγάλο μέρος της χειμερινής του προετοιμασίας.

Ο Έρνεστ Ομπιένα (Φιλιππίνες) με φετινό 5,91, ο Παλ Χάουγκεν-Λίλεφος (Νορβηγία) με 5,82 και ο σπουδαίος Πιότρ Λίσεκ με φετινό 5,70 θα δημιουργήσουν ανταγωνισμό στον τέταρτο Ολυμπιονίκη του Τόκιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x