Στίβος

Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη κορυφαίοι αθλητές στην Ευρώπη για τον Αύγουστο!

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αναδείχτηκαν κορυφαίοι αθλητές στην Ευρώπη για τον Αύγουστο, μέσα από την ψηφοφορία της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου.

Ιστορικό νταμπλ για την Ελλάδα!

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αναδείχτηκαν κορυφαίοι αθλητές στην Ευρώπη για τον Αύγουστο, μέσα από την ψηφοφορία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου.

Οι δύο αθλητές ξεχώρισαν με τα κατορθώματά τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κάτι που επιβεβαιώθηκε από την υπεροχή τους στη συγκεκριμένη ψηφοφορία.



Η Ντρισμπιώτη θριάμβευσε στη διοργάνωση του Μονάχου με τις νίκες της στα 20χλμ και στα 35χλμ και νίκησε στην ψηφοφορία την Ολλανδέζα Φέμκε Μπόλ (χρυσό μετάλλιο σε 400μ./ 400μ. εμπ./ 4χ400μ.), την Αλβανίδα Λουίζα Γκέγκα (χρυσό μετάλλιο στα 3.000μ. στιπλ) και τη Γερμανίδα Τζίνα Λουκενκέμπερ (χρυσό μετάλλιο σε 100μ./ 4χ100μ.).

Ο Τεντόγλου στέφθηκε δεύτερη σερί φορά πρωταθλητής Ευρώπης και κέρδισε τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή, νικώντας τον Σουηδό Αρμάντο Ντουπλάντης (χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ), τον Νορβηγό Γιάκομπ Ινγκεμπρίκτσεν (χρυσό μετάλλιο σε 1.500μ./ 5.000μ.) και τον Λιθουανό Μύκολας Αλέκνα (χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x