Στίβος

Τεντόγλου: «Ήμουν σίγουρος για το Πανελλήνιο ρεκόρ, όταν έφυγα από το ξενοδοχείο είχα μεγάλη όρεξη»

Για τη μεγάλη επιτυχία που είχε στο Παγκόσμιο Κλειστό Στίβου του Βελιγραδίου μίλησε ο Μίλτος Τεντόγλου, ενώ αναφέρθηκε και στο πρώτο άκυρο άλμα, δείχνοντας ότι δεν ήταν σίγουρος για την απόφαση.

Με το δικό του ιδιαίτερο στυλ σχολίασε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε ότι ήταν σίγουρος ότι θα πετύχει το Πανελλήνιο ρεκόρ, μίλησε για τα συναισθήματά του μετά το πρώτο άκυρο άλμα, ενώ έδωσε ραντεβού για το Παγκόσμιο του ανοιχτού στίβου.

Δείτε τις δηλώσεις:

«Το μετάλλιο του αφιερώνω στους συγγενείς και τους φίλους που ήρθαν από τα Γρεβενά οδικώς. Μου έδωσε χαρά που ήταν εδώ. Είναι δύσκολο. Όλα τα αθλήματα έχουν τη δυσκολία τους. Να μείνεις στην κορυφή είναι πιο δύσκολο. Πίστευα ότι μπορούσα να κάνω μία μεγάλη επίδοση σήμερα. Μετά το πρώτο άκυρο άδειασα. Πιστεύω ότι γίνεται να κάνω ακόμη μεγαλύτερα άλματα. Πρέπει να κάνω μία καλή προετοιμασία. Πρέπει να ανεβάσω όλες τις παραμέτρους. Γίνεται να κάνω παραπάνω. Γιατί όχι 8,70 στον ανοιχτό».

Για τις σκέψεις του: «Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να κερδίσω. Δεν ήταν τόσο δυνατό το επίπεδο. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν καλύτερο από όσο πίστευα. Πίστευα ότι θα κάνω πανελλήνιο ρεκόρ. Πίστευα ότι ο Τόμπλερ θα κάνει 8,35. Πίστευα ότι θα έκανα 8,44. Όταν έφυγα από το ξενοδοχείο είχα καλή διάθεση. Με τρελαίνει ο αγώνας! Μετά το πρώτο άλμα, έκανα το δεύτερο και είπα πάμε για ευρωπαϊκό ρεκόρ. Θα κάνω μία καλή προετοιμασία για να είμαι έτοιμος στο Παγκόσμιο του ανοιχτού. Ελπίζω να είμαι καλά και υγιής».




Τεντόγλου: Οι δηλώσεις μετά το Παγκόσμιο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x