Στίβος

«Πέταξε» στο Τορούν ο Τεντόγλου

Έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του ο Μίλτος Τεντόγλου, αφού είχε άλμα στα 8.40 στο μήκος στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Τορούν και σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο.

«Ιπτάμενος» από νωρίς ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος έφτασε στα 8.40 στο αγώνισμα στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Τορούν και σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο με τη δεύτερη προσπάθεια του στον αγώνα.

Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί και ρεκόρ μίτινγκ.

Το πρώτο άλμα του Τεντόγλου ήταν 8.07 κα το τρίτο του 8.24, ενώ άφησε την τέταρτη προσπάθεια και σημείωσε 8.27 στην πέμπτη.

To 8.40 είναι το έκτο καλύτερο άλμα στην καριέρα του Τεντόγλου και το δεύτερο κορυφαίο του στον κλειστό στίβο μετα το 8,55 από το περυσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Ο Τόμπιας Μόντλερ ήταν δεύτερος με 8.17 και ο Μάικελ Μασό τρίτος με 7.84.

Από την πλευρά του, ο Εμμανουήλ Καραλής δεν μπόρεσε να βρει τον ρυθμό του στο επι κοντώ κι ολοκλήρωσε νωρίς τον αγώνα του. Ο τέταρτος Ολυμπιιονίκης του Τόκιο ξεκίνησε στα 5.52, όμως δεν κατάφερε να τα ξεπεράσει και στις τρεις προσπάθειες που επιχείρησε.

Πρώτος ήταν ο Ερνεστ Ομπιένα με 5.87, δεύτερος ο Ρούτγκε Κόπελερ με 5.82 και νέο ατομικό ρεκόρ και τρίτος ο Μπεν Μπρόεντερς με το ίδιο ύψος.

Την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και ρεκόρ αγώνων στα 800 μέτρα γυναικών από την πρωταθλήτεια Ευρώπης στον ανοιχτό, Κέλι Χόντγκινσον, με χρόνο 1.57.87.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x