Στίβος

Στη Ζυρίχη για τον τελικό των Diamond League Τεντόγλου, Στεφανίδη

Η σεζόν για τους μεγαλύτερους αθλητές στίβου της σεζόν ολοκληρώνεται το επόμενο διήμερο με τον τελικό των Diamond League στη Ζυρίχη, με παρόντες τους Μίλτο Τεντόγλου και Κατερίνα Στεφανίδη.

Η σεζόν του Diamond League ολοκληρώνεται Τετάρτη και Πέμπτη με τον τελικό των 13 μίτινγκ και τη συμμετοχή των μεγάλων πρωταγωνιστών της σεζόν και ειδικότερα τους νικητές στο Παγκόσμιο του Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό του Μονάχου. Η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίλτος Τεντόγλου είναι οι δύο Έλληνες που μετέχουν στον τελικό και διεκδικούν το διαμάντι σε επί κοντώ και μήκος αντίστοιχα.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο και «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στη Γερμανία αγωνίζεται την Τετάρτη με στόχο την κατάκτηση του πέμπτου διαμαντιού. Η 32χρονη σταρ έδειξε στο Μόναχο πως βρήκε την καλή της αγωνιστική της κατάσταση και θα αντιμετωπίσει τις Σάντι Μόρις με φετινό 4,85, Νίνα Κένεντι με 4,80, Βίλμα Μούρτο με 4,85 και Τίνα Σουτέι με 4,75.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και «χρυσός» Ολυμπιονίκης έχει την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο με 8.52 και θα διεκδικήσει το πρώτο του διαμάντι την Πέμπτη κόντρα στους Σιμόν Εχάμερ με 8.45, Μάρκους Ντέντι με 8,31 Λάσα με 8,28 και Τομπίας Μόντλερ με 8,27.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x