Στίβος

Συνεχίζει στην Οστράβα ο Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιστρέφει την Τρίτη στη δράση με τη συμμετοχή του στο Gold Indoor Tour της WA στην Οστράβα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκινάει την Τρίτη από την Οστράβα τη διαδρομή μιας γεμάτης χρονιάς, που περιέχει μια σειρά από σπουδαίες διοργανώσεις κι ως αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους στη Βουδαπέστη έχει κατακτήσει τα τελευταία πέντε χρόνια κάθε διαθέσιμο τίτλο και φέτος, ξεκινώντας από το Παγκόσμιο κλειστού στίβου της Γλασκώβης, 1-3 Μαρτίου, θα επιδιώξει να τους υπερασπιστεί. Ο 25χρονος σταρ αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα στην προπονητική ημερίδα του ΟΑΚΑ, όπου είχε άλμα στα 8,32, ενώ μια ανάλογη επίδοση θα επιδιώξει και στον πρώτο επίσημο αγώνα του στη φετινή χρονιά.

Ο Τεντόγλου θα αντιμετωπίσει στην Τσεχία τον Τσέχο Ράντεκ Γιούσκα και τον Βούλγαρο, «ασημένιο» παγκόσμιο πρωταθλητή Κ20, Μπόχινταρ Σαραμπούκοβ, καθώς και τον Γάλλο Ζουλς Πομερί.

Ο Τεντόγλου, μετά την Οστράβα, θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Παρισιού στις 11 Φεβρουαρίου κι έπειτα θα αγωνιστεί στις 18 Φεβρουαρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του μίτινγκ της Οστράβα και για αυτό κι έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x