Στίβος

Τεντόγλου: «Τώρα πρέπει να φωτογραφηθώ με όλους μάλλον»

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για την παρουσία του στο Piraeus street Long Jump, όντας ευχαριστημένος με την εμφάνισή του, ενώ πρόσθεσε πως πλέον πρέπει να βγάζει φωτογραφίες με όλους.

Κατενθουσιασμένος με την προσέλευση του κόσμο στο Piraeus street Long Jump εμφανίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο σπουδαίος άλτης τόνισε πως η… όμορφη ατμόσφαιρα τον «αναγκάζει» να βγάλει φωτογραφίες με τον κόσμο (κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει), ενώ, παράλληλα, δήλωσε ευχαριστημένος και από την εμφάνισή του.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το πρώτο Piraeus street Long Jump: «Το ευχαριστήθηκα ήταν πολύ ωραίος αγώνας, πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Άργησα λίγο να βρω τον εαυτό μου μέσα στον αγώνα, που συνήθως έτσι γίνεται με αυτά τα street events γιατί είναι διαφορετικό το δάπεδο, αλλά το τελευταίο άλμα ήταν τίμιο».

Για την ατμόσφαιρα: «Ήταν τέλειο, γέμισε με κόσμο. Μας χειροκρότησαν όλους τους αθλητές, όχι μόνο εμένα,, ήταν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Τώρα πρέπει να φωτογραφηθώ με όλους, μάλλον».

Για την επίδοσή του: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Αυτό είναι ρεκόρ μου σε street event. Τις άλλες φορές ήμουν κάτω από οκτώ μέτρα, άρα είμαστε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x