Στίβος

Υποψήφιος κορυφαίος αθλητής στον κόσμο ο Τεντόγλου!

Υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής παγκοσμίως για φέτος είναι ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά τη μαγική χρονιά που ολοκλήρωσε με το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ανάμεσα στους κορυφαίους άνδρες αθλητές στον κόσμο για φέτος συμπεριλαμβάνεται ο Μίλτος Τεντόγλου για την World Athletics.

Η Παγκόσμια ομοσπονδία στίβου επέλεξε δέκα αθλητές για τη διενέργεια σχετικής ψηφοφορίας, ώστε να αναδειχτεί ο κορυφαίος, με τον Τεντόγλου να βρίσκεται στη λίστα έπειτα από το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το Χρυσό Μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του Τορούν και την καλύτερη επίδοση στον κόσμο με 8,60 μ.

Εκτός από τον Έλληνα χρυσό ολυμπιονίκη του μήκους, στην ψηφοφορία συμμετέχουν ο Τζόσουα Τσέπτεγκεϊ, ο Ράιαν Κράουζερ, ο Μόντο Ντουπλάντις, ο Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν, ο Έλιουντ Κιπτσόγκε, ο Πέδρο Πιτσάρδο, ο Ντάνιελ Σταλ, ο Νταμιάν Γουόρνερ και ο Κάρστεν Βάρχολμ.

Το αποτέλεσμα θα βγει 50% από τις ψήφους του συμβουλίου του World Athletics, 25% από τους εκπροσώπους Τύπου και 25% από online ψηφοφορία, μέσα από τη σελίδα facebook και Instagram του World Athletics, με like στη φωτογραφία του αθλητή που προτιμάτε, ή retweet της φωτογραφίας στην αντίστοιχη δημοσίευση στο Twitter.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x