Γενικά

Τέιλορ Σουίφτ-Τράβις Κέλτσε: Η σχέση τους έχει φέρει στο NFL και τους Chiefs έσοδα 331,5 εκατ. δολαρίων

Η προβολή που έχει λάβει το NFL και οι Kansas City Chiefs, μετά τη γνωστοποίηση της σχέσης της Τέιλορ Σουίφτ με τον Τράβις Kέλτσε έχει μεταφραστεί οικονομικά σε 331,5 εκατομμύρια δολάρια.

Το Σεπτέμβριο του 2023 η πασίγνωστη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ και ο παίκτης των Kansas Chiefs Τράβις Κέλτσε γνωστοποίησαν πως βρίσκονται σε σχέση. Από τότε και μέχρι σήμερα η Αμερικανίδα ποπ σταρ βρίσκεται συχνά στο γήπεδο ώστε να στηρίξει τον 34χρονο αθλητή.

Η παρουσία της έχει προσφέρει τεράστια προβολή αλλά και οικονομικά οφέλη τόσο στην ομάδα όσο και συνολικά στο NFL, αφού οι θαυμαστές της ακολουθούν φανατικά τα βήματά της. Σύμφωνα με το Front Office Sports, το love story αυτό έχει αποφέρει με διάφορους τρόπους έσοδα 331,5 εκατ. δολαρίων. Τα έξτρα κέρδη έχουν έρθει από ψηφιακά και μη έντυπα, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δικαιώματα, στιγμιότυπα και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γνωστοποίηση της σχέσης τους αποτέλεσε ένα από τα πιο hot θέματα της περσινής χρονιάς και όπως φαίνεται η παρουσία της στο πλευρό του Κέλτσε δημιουργεί τεράστια κέρδη και για το σύλλογο, που προκρίθηκε στο Super Bowl της 11ης Φεβρουαρίου και θα αντιμετωπίσει τους San Francisco 49ers για τον τίτλο. Η Τέιλορ Σουίφτ έχει περιοδεία στην Ιαπωνία από τις 7 ως τις 10 Φεβρουαρίου, αλλά αναμένεται αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της να ταξιδέψει στη Νεβάδα για να είναι δίπλα στον αγαπημένο της.



Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x