Στίβος

Κλείνει τη σεζόν στην Ελβετία η Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη έδωσε μια παράταση στη θερινή σεζόν, αφού την Τρίτη θα συμμετάσχει στο μίτινγκ στίβου της Μπελινζόνα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο επί κοντώ στον τελικό του Diamond League με 4,77 την περασμένη Πέμπτη επέλεξε να εντάξει έναν τελευταίο αγώνα στο πρόγραμμά της. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο θα αγωνιστεί με τα μικρά της κοντάρια στο μίτινγκ στίβου της Μπελινζόνα στην Ελβετία, δεδομένου ότι βρίσκεται ήδη σε περίοδο ξεκούρασης και έναρξης της προετοιμασίας για τις πολλές διοργανώσεις του 2022.

Η 31χρονη πρωταθλήτρια μετά τον αγώνα της Ελβετίας θα ταξιδέψει απευθείας για τις ΗΠΑ, οπότε δεν θα έρθει στην Ελλάδα, όπως αρχικά είχε προγραμματίσει.

Η Στεφανίδη το επόμενο διάστημα θα ξεκουραστεί, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά και να προγραμματίσει τα πλάνα της για τις διοργανώσεις του επόμενου καλοκαιριού. Η τέταρτη στο Τόκιο αφήνει ένα μικρό «παράθυρο» για απευθείας συμμετοχή στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x