Γενικά

Τένις με αμαξίδιο: Διπλοκουπάτος ο Διαμαντής στο «Mega Saray Open»

Τι κι αν επέστρεψε στα κορτ μόλις τον περασμένο Οκτώβριο και, αφού είχε υποχρεωθεί να υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις;

Τι κι αν από το Νο-17 της παγκόσμιας κατάταξης, που είχε φτάσει τον Αύγουστο του 2018, βρέθηκε στην τρίτη 50άδα τον ενάμιση χρόνο που υποχρεώθηκε να απουσιάσει από την ενεργό δράση;

Ο Στέφανος Διαμαντής, επί τουρκικού εδάφους, έμοιαζε ασταμάτητος. Ο Έλληνας τενίστας, Νο 63 στον κόσμο, κατέκτησε την πρώτη θέση στο διπλό του τουρνουά «Mega Saray Open» ΑΜΕΑ που έγινε στην Αττάλεια, ενώ έφτασε μέχρι και τον τελικό του μονού.

Ο Διαμαντής, με συμπαίκτη τον Ολλανδό Άνκερ, κατέκτησαν την κορυφή του διπλού, επικρατώντας στον τελικό 6/2 7/5 των Γκέργκελι (Σλοβακία)/Λέγκνερ (Αυστρία), ενώ στο μονό έφτασε ως τον τελικό μετά από τέσσερις νίκες και ηττήθηκε 6/3 6/0 από τον Ιάπωνα Τοκίντο Όντα.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης, με συμπαίκτη τον Τούρκο Χακάν Γκουνγκόρ, έφτασε έως τα προημιτελικά του διπλού, ενώ έδωσε έναν αγώνα τόσο στο κυρίως ταμπλό, όσο και στο γκρουπ της «παρηγοριάς».

Οι δύο Έλληνες τενίστες από την Τρίτη έως και την Παρασκευή θα συμμετέχουν σε ένα ακόμη τουρνουά που θα γίνει στην Αττάλεια και συγκεκριμένα το «MTA Open».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x