Τένις

Άνετοι κι ωραίοι, Τζόκοβιτς και Μπλέικ

Δίχως εκπλήξεις συνεχίστηκε το Αμερικανικό Γκραν Σλαμ. Οι Τζόκοβιτς και Μπλέικ επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν φαβορί και επικράτησαν των Πέτσνερ και Πολάνσκι αντίστοιχα. Το «παρών» στην επόμενη φάση του μεγάλου τουρνουά θα δώσει και η Μαρία Σαράποβα.

Δίχως εκπλήξεις συνεχίστηκε το Αμερικανικό Γκραν Σλαμ. Οι Τζόκοβιτς και Μπλέικ επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν φαβορί και επικράτησαν των Πέτσνερ και Πολάνσκι αντίστοιχα. Το «παρών» στην επόμενη φάση του μεγάλου τουρνουά θα δώσει και η Μαρία Σαράποβα.

Ο Γερμανός Πέτσνερ δυσκόλεψε όσο μπορούσε τον Τζόκοβιτς, αλλά στο τέλος του παιχνιδιού, ο Σέρβος ήταν αυτός που πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 σετ (7-5, 6-3, 7-6). Έχοντας το κοινό με το μέρος του και ο Μπλέικ κατάφερε να προκριθεί, κρατώντας «ψηλά τη σημαία» μετά τον αποκλεισμό του συμπατριώτη του Ρόντικ. Ο Αμερικανός μπορεί να έχασε στο τάιμ μπρέικ το πρώτο σετ από τον Πολωνό Πολάνσκι (με 7-6) αλλά στη συνέχεια «ζεστάθηκε για τα καλά» και πήρε τα επόμενα τρία σετ (6-3, 6-2, 6-4).
Στα άλλα ματς της ημέρας, ο Ισπανός Φερέρο επικράτησε του Μέλο με 3-0 σετ (6-1, 6-4, 6-4), ενώ ο Μπελούτσι γνώρισε τον αποκλεισμό από τον Άντερσον με 3-2 (6-7, 6-4, 5-7, 6-4, 7-6).

Προς τέρψιν του ανδρικού πληθυσμού η Μαρία Σαράποβα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο US Open, αφού ούτε καν ίδρωσε κόντρα στην Τσέχα Μπενέσοβα με 2-0 σετ (6-2, 6-1). «Καθαρή» και η νίκη τη Κανέπι επί της Αμανμουραντ με 6-2, 6-4, πιο δύσκολες αυτές των Πέτκοβιτς και Πένγκ επί των Μάτεκ, Ραντβάνσκα με 2-1 σετ.

* Δεν τα καταφέρνει ούτε στο μονό, αλλά πλέον ούτε στο διπλό η Λένα Δανιηλίδου. Με συμπαίκτρια την Πιρονκ η Ελληνίδα τενίστρια γνώρισε την ήττα από το αντίστοιχο δίδυμο των Τσανκγ-Ζενγκ με 6-2, 6-1, στο πλαίσιο του αγωνίσματος του διπλού στο Αμερικανικό Όπεν.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x