Τένις

«Αέρας» ο Φέντερερ

Με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων του τουρνουά ATP World Tour Finals, που διεξάγεται στην O2 Arena του Λονδίνου, ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε 2-1 σετ, 6-1, 3-6 και 6-3, του Μάρντι Φις δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση. Ο 30χρονος Φέντερερ, νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, περιμένει πλέον τον δεύτερο του άλλου ομίλου για τα ημιτελικά της διοργάνωσης με την οποία ολοκληρώνεται η σεζόν στο τένις.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων του τουρνουά ATP World Tour Finals, που διεξάγεται στην O2 Arena του Λονδίνου, ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε 2-1 σετ, 6-1, 3-6 και 6-3, του Μάρντι Φις δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση. Ο 30χρονος Φέντερερ, νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, περιμένει πλέον τον δεύτερο του άλλου ομίλου για τα ημιτελικά της διοργάνωσης με την οποία ολοκληρώνεται η σεζόν στο τένις. Αντίθετα, ο Αμερικανός αντίπαλός του (Νο 8) αποκλείστηκε.

Πίσω από τον Φέντερερ θα τερματίσει ο νικητής του αποψινού αγώνα ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ (Ισπανία, Νο 2) και τον Τζο Βίλφριντ Τσονγκά (Γαλλία, Νο 6).

Την Παρασκευή διεξάγονται οι αγώνες Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία, Νο 1)-Γιάνκο Τιπσάρεβιτς (Σερβία, Νο 9) και Νταβίντ Φερέρ (Ισπανία, Νο 4)-Τόμας Μπέρντιχ (Τσεχία Νο 7). Ο Φερέρ έχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, Τζόκοβιτς και Μπέρντιχ έχουν από μία, ενώ ο Τιπσάρεβιτς καμία.

Στο τουρνουά συμμετέχουν οι οκτώ πρώτοι τενίστες της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο μετά την αποχώρηση του Άντι Μάρεϊ (Μ. Βρετανία, Νο 3) λόγω τραυματισμού, τη θέση του πήρε ο Τιπσάρεβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x