Τένις

DAVIS CUP 2024: Η ώρα της κλήρωσης για τη συνάντηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία

Την Παρασκευή (2/2) θα γίνει η κλήρωση των ματς της Ελλάδας με τη Ρουμανία, που θα διεξαχθούν με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά.

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κρίσιμη συνάντηση της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο τη Ρουμανία για τα play-offs του World Group 1 του Davis Cup, που θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, την έδρα της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου 2024.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στις 15:30 θα διενεργηθεί η κλήρωση της συνάντησης στο κορτ του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων και θα ακολουθήσουν αρχικώς η συνέντευξη Τύπου της Ρουμανίας και εν συνεχεία της Ελλάδας.

Υπενθυμίζουμε πως η πλήρης σύνθεση της Εθνικής Ομάδας έχει ως εξής: Στέφανος Τσιτσιπάς, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Γιάννης Ξυλάς, Αριστοτέλης Θάνος και Μιχάλης Περβολαράκης. Αρχηγός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και κάπτεν ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Την πρώτη ημέρα της συνάντησης, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα των αγώνων θα αρχίσει στις 16:00, ενώ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η ώρα έναρξης προγραμματίστηκε για τις 12:00 το μεσημέρι.

Τα ημερήσια εισιτήρια ορίστηκαν σε 10€, 15€, 30€ και 50€, διαχωρισμένα σε τέσσερις ζώνες. Η πώλησή τους συνεχίζεται από το https://www.more.com/sports/davis-cup-1/

Οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από την COSMOTE TV, Official Broadcaster της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x