Τένις

Αποκλεισμός από το Roland Garros για την Παπαμιχαήλ!

Δεν κατάφερε να περάσει από τα προκριματικά του Roland Garros, που λύγισε στο tie-break του 3ου σετ.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έκανε μια καλή προσπάθεια στα προκριματικά του Roland Garros, όπου λύγισε στο tie-break από την Μποναβεντούρε. Η Βελγίδα τενίστρια ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει με 6-1 το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα τενίστρια Νο. 172 στην παγκόσμια κατάταξη, μπορεί να βρέθηκε να χάνει με 3-1 στα γκέιμς, ωστόσο κατάφερε να πάρει πέντε σερί και να κάνει το 6-3 υπέρ της στο δεύτερο σετ.

Στο 3ο σετ η Παπαμιχαήλ κατάφερε να πάρει κεφάλι στα γκέιμς με 2-0, με την Μποναβεντούρε να ισοφαρίζει σε 3-3. Η Ελληνίδα πήρε το προβάδισμα ξανά το προβάδισμα με 5-3, με την Βελγίδα να ισοφαρίζει ξανά σε 5-5 και το παιχνίδι κρίθηκε στο tie-break 10 πόντων.

Εκεί η Μποναβεντούρε ήταν αυτή που έκανε λιγότερα λάθη και κατάφερε να επιβληθεί με 10-4. Με τη νίκη αυτή μπήκε στον 2ο γύρο των προκριματικών του Roland Garros, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βρετανίδα Yuriko Miyazaki.

Θυμίζουμε πως στο ταμπλό των προκριματικών του Roland Garros συμμετέχει και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία θα αντιμετωπίσει για τον 1ο γύρο τη Valeria Savinykh.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x