Τένις

Καθάρισε τον Ζβέρεφ και έκλεισε ραντεβού με τον Τζόκοβιτς στον τελικό ο Ρουντ!

Ο Κάσπερ Ρουντ είχε πιο εύκολο έργο απ' ότι περίμενε κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και επικρατώντας 3-0 σετ, θα βρεθεί ξανά σε τελικό Roland Garros, κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Είχε εύκολο έργο κόντρα στον Ζβέρεφ και έκλεισε ραντεβού με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Roland Garros ο Κάσπερ Ρουντ!

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και με συνοπτικές διαδικασίες, ο Νορβηγός τενίστας επικράτησε 3-0 σετ και θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό του γαλλικού Όπεν. Έτσι, θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο, αν ξεπεράσει το -πολύ δύσκολο- εμπόδιο του «Νόλε».

Ο Ρουντ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και αφού έκανε το 1-0, «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου του για το 2-0. Μπορεί ο Ζβέρεφ να απάντησε άμεσα για το 2-1, αλλά ο Νορβηγός έκανε νέο μπρέικ για το 3-1. Στη συνέχεια υπερασπίστηκε άψογα το σερβίς του και έκανε το 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ, ένα μπρέικ ήταν αρκετό για να πάρει διαφορά δύο games, ενώ χωρίς να χάσει κανένα πίσω από το δικό του σερβίς, τον έφεραν στο 2-0. Το τρίτο σετ μετατράπηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, με τον Ρουντ να κάνει τρία μπρέικ και με το εμφατικό 6-0 να διαμορφώνει το 3-0 σετ και να εξασφαλίζει θριαμβευτικά την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x