Τένις

Θύμα έκπληξης με επική ανατροπή από τον Σόνεγκο ο Ρούμπλεφ, τελείωσε το ταξίδι του Κοκκινάκη!

Ο Λορέντζο Σόνεγκο έκανε μία επική ανατροπή κόντρα στον Ρούμπλεφ και επιβλήθηκε με 3-2 σετ, περνώντας στους «16» του Roland Garros. Ήττα και αποκλεισμός από Κατσάνοφ για τον Κοκκινάκη.

Θύμα έκπληξης από τον φανταστικό Λορέντζο Σόνεγκο έπεσε στο Παρίσι ο Αντρέι Ρούμπλεφ (3-2)!

Ο Ρώσος τενίστας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 σετ και εκεί που όλα έδειχναν πως θα τελειώσει το παιχνίδι, ο Ιταλός πέρασε στην αντεπίθεση και όχι απλά κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του, έφτασε και στο 3-2, παίρνοντας το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Roland Garros.

Την ήττα και τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση γνώρισε ο Θανάσης Κοκκινάκης. Ο Ελληνοαυστραλός δεν τα κατάφερε κόντρα στον Κατσάνοφ και παρά το γεγονός πως μείωσε σε 2-1 και έφτασε πολύ κοντά στο 2-2, εν τέλει ο αντίπαλος του πήρε τη νίκη, επικρατώντας στο τάι μπρέικ του τέταρτου σετ.

Όσον αφορά τον Στέφανο Τσιτσιπά, το παιχνίδι του κόντρα στον Ντιέγκο Σβάρτσμαν είναι προγραμματισμένο για τις 19:00, αν τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν... προχωρήσουν σε πολλά σετ, ενώ αυτή την ώρα διεξάγεται η αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Νταβίντοβιτς Φόκινα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Κάρλος Αλκαράθ κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x