Στο Swiss Open της Γκστάαντ σημειώθηκε ίσως ο πιο εντυπωσιακός πόντος της χρονιάς. Ο Κουεντίν Αλίς, ενώ είχε γλιστρήσει και βρισκόταν πεσμένος στο χώμα, κατάφερε να επιστρέψει την μπάλα με ένα απίθανο forehand, αιφνιδιάζοντας τον Γκουστάβο Χάιντε και κερδίζοντας τον πόντο μέσα σε αποθέωση.
Η φάση προέκυψε στο 3-1, 30-15, όταν ο Γάλλος τενίστας έχασε την ισορροπία του μετά από σύντομο ράλι. Παρ' όλα αυτά, αντέδρασε με απίστευτο ένστικτο, χτυπώντας την μπάλα από το έδαφος με δύναμη και ακρίβεια. Το κοινό σηκώθηκε όρθιο, ενώ και οι δύο παίκτες χαμογέλασαν με την απίθανη εξέλιξη.
Ο Αλίς ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με νίκη 2-0 σετ (6-1, 7-5), εξασφαλίζοντας θέση στα ημιτελικά, αλλά ο συγκεκριμένος πόντος ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση.
This Quentin Halys shot is one of the greatest of all time ???? pic.twitter.com/kxMRh4GTp8
— NBS Tennis (@NBSTennis) June 1, 2026
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






