Τένις

Λύγισε στο φινάλε η Σάκκαρη στο Μαϊάμι

Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε κοντά σε μεγάλη ανατροπή, όμως στο φινάλε λύγισε και ηττήθηκε από την Μπιάνκα Αντρεέσκου στον ημιτελικό του Μαϊάμι.

Στον ημιτελικό ολοκληρώθηκε η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στο open του Μαϊάμι.

Η σπουδαία τενίστρια δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπιάνκα Αντρεέσκου, λυγίζοντας στο φινάλε και γνωρίζοντας την ήττα με 7-6(7), 3-6, 7-6(4).

Μια μέρα μετά την επική νίκη επί της Ναόμι Οσάκα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε μια ακόμα κατάθεση ψυχής, όμως θόλωσε στα τελευταία games του τρίτου σετ και παραδόθηκε στο τάι μπρέικ.

Στο πρώτο σετ η Αντρεέσκου έκανε το μπρέικ στο τέταρτο game και προηγήθηκε με 4-2, με τη Σάκκαρη να απαντάει και να ισοφαρίζει σε 4-4. Οι δύο παίκτριες συνέχισαν τη σκληρή μάχη κρατώντας το σερβίς τους, με την Καναδή να κυριαρχεί στο τάι μπρέικ και να κάνει το 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη ήταν απόλυτη κυρίαρχος. Παρότι η Καναδή προηγήθηκε με 3-1, η Ελληνίδα έφερε το σετ τούμπα και με άνεση (6-3) έφτασε στην ισοφάριση (1-1 σετ).



Η μάχη πήρε ξανά φωτιά στο τρίτο σετ, με τη Σάκκαρη να κάνει παίρνει το προβάδισμα με 4-2 και την Καναδή να ισοφαρίζει απαντάει με μπρέικ στο όγδοο σετ και να προηγείται με 5-4. Στο νέο μπρέικ της Σάκκαρη για το 6-5, όμως, η Αντρεέσκου είχε ηχηρή απάντηση.
Αφού καθάρισε το δωδέκατο γκέιμ με 40-0 έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ, όπου έφτασε σε τετραπλό ματς πόιντ και πήρε τη νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x