Τένις

Αυστραλία: Τσέχα τενίστρια είχε άδεια αλλά ξαφνικά της ακύρωσαν τη βίζα και την καλούν να φύγει

Η Τσέχα τενίστρια, Ρενάτα Βοράκοβα καταγγέλλει ότι η Αυστραλία ακύρωσε τη βίζα της και την καλεί να φύγει από τη χώρα

Στη σκιά του μέγα θέματος της παρουσίας του Νόβακ Τζοκοβιτς στην Αυστραλία, σήμερα έρχεται στο προσκήνιο άλλο ένα ζήτημα, με αρκετές ομοιότητες…

Η Τσέχα τενίστρια, Ρενάτα Βοράκοβα καταγγέλλει ότι η Αυστραλία ακύρωσε τη βίζα της και την καλεί να φύγει από τη χώρα με την αθλήτρια, αυτή την στιγμή να διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο στο οποίο είναι και ο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Τζόκοβιτς.

Το άξιο αναφοράς όμως είναι το γεγονός, όπως αναφέρει η Βοράκοβα, πως αρχικά η άδεια εισόδου και παραμονής της στη χώρα είχε εγκριθεί, υπογραμμίζοντας ότι και αυτή δεν έχει κάνει εμβόλιο, καθώς πριν από περίπου έξι μήνες είχε νοσήσει με κορωνοϊό.

Έτσι, αν και αρχικά είχε «μπει» στη χώρα, χωρίς να είναι γνωστό το πότε, και είχε αγωνιστεί στις 4 του μήνα με ένα μικρό τουρνουά στη Μελβούρνη, τώρα οι Αρχές την κάλεσαν να αποχωρήσει, οδηγώντας την στο ξενοδοχείο - καραντίνα που είναι και ο Τζόκοβιτς. Η ίδια αναφέρει ότι, αν και είχε λάβει την ειδική άδεια, αυτή δεν αναγνωρίζεται πια. Έχει απευθυνθεί στην πρεσβία της Τσεχίας και προσπαθεί να διαπιστώσει τι θα συμβεί στην περίπτωσή της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x