Τένις

Εγκατέλειψε ο Αλκαράθ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παρισιού ο Ρουν!

Πρόκριση για τον Ρουν στα ημιτελικά του Παρισιού! Ο Δανός είδε τον Κάρλος Αλκαράθ να εγκαταλείπει στο τάι-μπρέικ του δεύτερου σετ λόγω τραυματισμού και τώρα θα αντιμετωπίσει τον Αλιασίμ.

Άδοξο τέλος είχε ο προημιτελικός ανάμεσα στον Χόλγκερ Ρουν και τον Κάρλος Αλκαράθ, καθώς ο Ισπανός εγκατέλειψε, με τον Δανό να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Παρισιού. Ωστόσο, ο 19χρονος Σκανδιναβός ήταν ανώτερος, προηγούνταν 1-0 στα σετ και 3-1 στο τάι-μπρέικ του δεύτερου και η επιτυχία του είναι απόλυτα δίκαιη.

Ο Αλκαράθ ενώ προηγούνταν με 6-5 γκέιμ στο δεύτερο σετ, ζήτησε ιατρικό τάιμ-άουτ καθώς είχε έντονους πόνους στα πλευρά του από την αριστερή μεριά και τελικά αποφάσισε να εγκαταλείψει την προσπάθεια στη διαδικασία του τάι-μπρέικ.

Ο Ρουν έδειχνε ότι είχε μπει καλύτερα στις συνθήκες της σπουδαίας αναμέτρησης, κατάφερε να κάνει μπρέικ στο έκτο γκέιμ του πρώτου σετ και προηγήθηκε με 4-2 και υπερασπιζόμενος το σερβίς του έφτασε στο 6-3 στα γκέιμ και στο 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Ρουν έφτασε πολύ κοντά στο μπρέικ από το πρώτο γκέιμ, αλλά ο Αλκαράθ κατάφερε να βγει από τη δύσκολη θέση παίρνοντας το προβάδισμα (1-0) και μάλιστα στο όγδοο γκέιμ είχε δύο μπρέικ πόιντ, τα οποία όμως ο Ρουν τα έσωσε κάνοντας το 4-4.

Το ματς έφτασε στο 6-6 και οδηγήθηκε στο τάι-μπρέικ και μετά το μίνι-μπρέικ του Ρουν (1-3), ο Αλκαράθ ειδοποίησε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, σφραγίζοντας την πρόκριση του Δανού στα ημιτελικά, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Φελίξ Οζέ Αλιασίμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x