Τένις

Ονειρική εβδομάδα για Βασερό: Απίθανο άλμα 164 θέσεων στο ranking του ATP!

Ο Βαλεντέν Βασερό κατέκτησε το Masters 1000 της Σανγκάης μετά τη νίκη του στον τελικό επί του ξαδέλφου του (!) και είδε το όνομά του να... εκτοξεύεται στο ranking του ATP!

Όνειρο ζει ο Βαλεντέν Βασερό, με τον Μονεγάσκο τενίστα να πραγματοποιεί την κορυφαία εβδομάδα της καριέρας του και να κατακτά τον πρώτο του τίτλο στο Shanghai Masters!

Ο 26χρονος άσος, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο Νο. 204 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-3) τον ξάδελφό του, Άρθουρ Ρίντερκνεχ (Νο 54) και έγραψε με τον πλέον ονειρικό τρόπο μια υπέροχη ιστορία στο παγκόσμιο τένις!

Αξιοσημείωτο είναι πως ή καριέρα πλέον του Βασερό θα αλλάξει άρδην, αφού, ο νεαρός είδε το όνομά του να... εκτοξεύεται στη λίστα του ranking του ATP!

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε την εβδομάδα στο Νο. 204 και πλέον φιγουράρει στο Νο. 40 της παγκόσμιας κατάταξης, με ένα απίθανο άλμα 164 θέσεων!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x