Τένις

Δανιηλίδου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Το περίμενα ότι Τσιτσιπάς-Σάκκαρη θα φτάσουν σε αυτό το επίπεδο»

Η Λένα Δανιηλίδου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 για τις φοβερές πορείες Σάκκαρη-Τσιτσιπά στο Roland Garros και την άνθιση του ελληνικού τένις.

Μία από τις κορυφαίες τενίστριες στην ιστορία του ελληνικού τένις, η Λένα Δανιηλίδου, μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 για τις μέρες δόξας που γνωρίζει το άθλημα στο Roland Garros, με τις πορείες της Μαρίας Σάκκαρη και του Στέφανου Τσιτσιπά.

H πρώην πρωταθλήτρια δήλωσε περήφανη για τη νέα γενιά του σπορ και τόνισε πως πλέον περιμένει την ανάδειξη ακόμα περισσότερων παιδιών που θα διακριθούν, αφού το τένις βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο πικ του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Σωτήρη Ταμπάκο:

Για την πορεία Σάκκαρη-Τσιτσιπά στο Roland Garros: «Μόνο περήφανη νιώθω για τα δύο υπέροχα αυτά παιδιά. Όσοι γνωρίζουμε τα δύο παιδιά, ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα φτάσουν σε αυτές τις επιτυχίες. Βεβαίως συνεχίζεται η παράδοση του αθλήματος και με την 16χρονη Μιχαέλα Λάκη. Περιμένω να βγουν κι άλλα παιδιά, γιατί τώρα είναι η στιγμή που το τένις γνωρίζει άνθιση στην Ελλάδα και βρίσκεται στο πικ του. Μακάρι να βοηθήσει και η Πολιτεία στην περαιτέρω εξέλιξή του».

Για τον ημιτελικό της Σάκκαρη με την Κρεϊτσίκοβα: «Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε έναν ημιτελικό. Είδαμε όλοι ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και έπαιξε ρόλο και η τύχη. Νομίζω πως η Κρεϊτσίκοβα ήταν λίγο πιο ψύχραιμη, κάτι λογικό αφού είναι πιο έμπειρη. Θα της δοθεί ξανά η ευκαιρία της Μαρίας να φτάσει σε ανάλογους αγώνες».

Για τον ημιτελικό του Τσιτσιπά με τον Ζβέρεφ: «Ο Στέφανος παίζει το καλύτερο τένις της ζωής του αυτή τη στιγμή. Ο ημιτελικός δεν θα είναι εύκολος, γιατί και ο Ζφέρεφ είναι πολύ καλός τενίστας».

Όσο για το αν παραμένει εντός του χώρου: «Έχω παραμείνει στο τένις και θα παραμείνω, γιατί το λατρεύω. Περιμένω να δω τη νέα γενιά του αθλήματος να αναδεικνύεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x