Τένις

«Δυναμίτης» ο Παγδατής

Πολύ καλή εμφάνιση και ποδαρικό με το δεξί για τον Μάρκο Παγδατή στο US Open, καθώς επικράτησε εύκολα 3-0 σετ του Γκο Σοέντα.

Στα «χαρτιά» ήταν το φαβορί και φρόντισε να το επιβεβαιώσει και στο κορτ. Ο Μάρκος Παγδατής με μια πολύ καλή εμφάνιση δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και με 3-0 σετ (6-4, 6-3, 6-1) ξεπέρασε το εμπόδιο του Γκο Σοέντα, στον πρώτο γύρο του US Open.

Ο Κύπριος τενίστας χρειάστηκε μόλις μία ώρα και 33 λεπτά για να ρίξει στο καναβάτσο τον Ιάπωνα και να πάρει την πρόκριση. Πλέον, στην δεύτερη φάση του αμερικάνικου Grand Slam θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Ντάνιελ Μπραντς και Κέβιν Άντερσον.

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x