Τένις

Εξακολουθεί να αγνοείται η τενίστρια Πενγκ Σουάι - Καμπάνια με Σάκκαρη και άλλες τενίστριες

Η Κινέζα τενίστρια Πενγκ Σουάι αγνοείται εδώ και 16 μέρες, αφού κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση πολιτικό στέλεχος.

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της Πενγκ Σουάι. Η Κινέζα τενίστρια αγνοείται εδώ και ήδη 16 μέρες, από την ώρα που με ένα μήνυμά της στα social media κατηγορούσε ανοιχτά κορυφαίο στέλεχος του κομμουνιστικού κόμματος της χώρας για σεξουαλική επίθεση.

Το μήνυμά της δεν έμεινε στον «αέρα» για πάνω από 30 λεπτά, ενώ έκτοτε η ίδια δεν έχει δώσει σημεία ζωής, πέρα από ένα mail που εστάλη από λογαριασμό της και αναφέρει πως είναι καλά στην υγεία της, αλλά είναι αμφιβόλου προέλευσης και αυθεντικότητας.

Στο καταγγελτικό της μήνυμα η 35χρονη Σουάι ανέφερε πως η ίδια και ο Ζανγκ Γκαολί είχαν τα προηγούμενα χρόνια σχέση, εξωσυζυγική για τον 75χρονο πολιτικό. Ο ίδιος διέκοψε κάθε επαφή μαζί της όταν ανήλθε στην ιεραρχία του κομμουνιστικού κόμματος, αλλά πριν από μια τριετία την κάλεσε να παίξουν τένις στο σπίτι του μαζί με την σύζυγό του (!) κι εκεί η Σουάι καταγγέλλει πως της έκανε σεξουαλική επίθεση.

Η εξαφάνιση της Σουάι, που υπήρξε νούμερο 1 στον κόσμο στο διπλό και είχε φτάσει μέχρι το νούμερο 14 στο απλό γυναικών, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στο χώρο του τένις. Κορυφαίες αθλήτριες, από τη Σερένα Γουίλιαμς και τη Ναόμι Οσάκα, μέχρι τη δική μας Μαρία Σάκκαρη, έχουν κοινοποιήσει ένα post με το hashtag «Πού είναι η Πενγκ Σουάι» καλώντας τις αρχές να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x