Τένις

Σε αγώνα-θρίλερ ο Ναδάλ υπέταξε τον Φριτζ!

Σε μία αναμέτρηση-θρίλερ ο Ράφα Ναδάλ λύγισε τον Τέιλορ Φριτζ με 3-2 σετ και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Νικ Κύργιο.

Αγώνα για γερά... νεύρα έγινε ανάμεσα στους Ράφα Ναδάλ και Τέιλορ Φριτζ, με τους δύο τενίστες να αγωνίζονται για πάνω από τέσσερις ώρες ως το έσχατο σετ, όπου ο Ισπανός έδειξε ψυχραιμία και με την τόση εμπειρία που διαθέτει, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στο πρώτο σετ ο Αμερικανός εξέπληξε το κοινό με την αποτελεσματικότητά και το πάθος που έβγαλε, κερδίζοντας με 6-3 γκέιμς και παίρνοντας προβάδισμα. Στο επόμενο το σετ εξελίχθηκε σε μάχη σώμα με σώμα, όμως το καθοριστικό μπρέικ του Νάδαλ (7-5) ήταν ακριβώς η ψυχολογική ενίσχυση που χρειαζόταν για τη συνέχεια. Βέβαια, ο Φριτζ δεν παράτηση την υπόθεση νίκης, αντιμετώπισε την κατάσταση και σε μία επίδειξη υψηλής ποιότητας και ταλέντου, προηγήθηκε με 2-1 στην αναμέτρηση. Τα υπόλοιπα δύο σετ κρίθηκαν στις απόλυτες λεπτομέρειες, με τον Ναδάλ να αναδεικνύει όλα τα στοιχεία που τον ξεχωρίζουν στη καριέρα του και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά στο τάι μπρέικ (9-4).

Επόμενος αντίπαλος για τον πιο φορμαρισμένο αθλητή της σεζόν θα είναι ο Νικ Κύργιος στον δεύτερο ημιτελικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x