Τένις

Γιαστρέμσκα: Δίνει το πριμ της στην Ουκρανία!

Η Νταγιάνα Γιαστρέμσκα δήλωσε ότι θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε από την συμμετοχή της στο Lyon Open για να βοηθήσει την Ουκρανία, μετά την εισβολή της Ρωσίας.

Η Νταγιάνα Γιαστρέμσκα έφτασε μέχρι τον τελικό του Lyon Open και… επιβραβεύθηκε με σχετικό πριμ για την απρόσμενη πορεία της στην διοργάνωση.

Πριμ το οποίο η Ουκρανή τενίστρια δήλωσε ότι θα το προσφέρει για να βοηθήσει τη χώρα της που υποφέρει, εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας!

Αξίζει να σημειωθεί πως, η Γιαστρέμσκα έφυγε από την Ουκρανία με τη μικρότερη αδερφή της με τη βοήθεια των γονιών τους λίγες μέρες μετά την έναρξη της εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου.

Έχοντας παράλληλα περάσει δύο νύχτες σε ένα υπόγειο πάρκινγκ, πριν το ταξίδι τους για το εξωτερικό!

«Το χρηματικό έπαθλο που κέρδισα εδώ θα δώσω στο Ουκρανικό Ίδρυμα για να υποστηρίξω την χώρα μου. Αν με παρακολουθούν οι Ουκρανοί, θέλω να πω “είστε πολύ δυνατοί, έχετε καταπληκτικό πνεύμα και προσπάθησα να παλέψω για την Ουκρανία”. Θέλω να πω ευχαριστώ σε κάθε άτομο που είναι στο πλευρό της Ουκρανίας», ανέφερε η 21χρονη, η οποία τύλιξε τη σημαία της χώρας της στους ώμους της, κατά την απονομή του τροπαίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x