Τένις

Στα προημιτελικά του Masters της Ιταλίας η Σάκκαρη, υπέταξε την Γκοφ

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Κόρι Γκάουφ με 2-0 σετ για το Masters της Ιταλίας και συνεχίζει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε το καθήκον της απέναντι στην Κόκο Γκοφ, καθώς επικράτησε με 2-0 σετ για τους «16» του Masters της Ιταλίας και οδεύει για τα προημιτελικά του τουρνουά. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Ονς Τζαμπέρ (13/5, 17:30).

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη έθεσε τους κανόνες της, κάνοντας μπρέικ στην Κόκο Γκοφ, κάνοντας το 1-2, προβάδισμα που θα μπορούσε να κεφαλαιοποιήσει, όμως δέχθηκε αμέσως μπρέικ… με το πλεονέκτημα που απέκτησε να χάθηκε αμέσως. Το κρίσιμο σημείο αποτέλεσε το μπρέικ, διαπράττοντας το 3-4. Από εκεί και πέρα, διαχειρίστηκε το σερβίς της και έκλεισε στο 6-4 το σετ.

Το δεύτερο σετ αποδείχθηκε μια πραγματική δοκιμασία, με τις δύο τενίστριες να παίζουν στο… κόκκινο και να παλεύουν να πάρουν τα ηνία. Η Σάκκαρη έκανε ένα σπουδαίο μπρέικ για το 5-6, κλείνοντας το σετ στο επόμενο γκέιμ.

Έτσι, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Ιταλικού Μάστερς της Όνς Τζαμπέρ (13/5, 17:30) για την είσοδο στα ημιτελικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x