Τένις

Αποκλείστηκε από την πρεμιέρα της στο τουρνουά του Ίστμπουρν η Σάκκαρη

Θύμα έκπληξης έπεσε στην πρεμιέρα της στο τουρνουά του Ίστμπουρν η Μαρία Σάκκαρη, η οποία ηττήθηκε με 2-1 σετ (3-6, 7-5, 6-4) από την Ουκρανίδα Ανχελίνα Καλίνινα, μένοντας εκτός συνέχειας.

Βραχύβια αποδείχθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Ίστμπουρν, αφού παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 1-0 κόντρα στην Ουκρανίδα Ανχελίνα Καλίνινα, νούμερο 36 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν βρήκε ποτέ τον καλό εαυτό της, δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές της και τελικά ηττήθηκε με 2-1 σετ (3-6, 7-5, 6-4), γνωρίζοντας τον αποκλεισμό.

Οι δύο τενίστριες εκμεταλλεύτηκαν τα σερβίς τους στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με την Καλίνινα να έχει το προβάδισμα στα πρώτα γκέιμ και τη Σάκκαρη να ισοφαρίζει σε 2-2. Η Ελληνίδα έκανε το μπρέικ με 40-15 στο πέμπτο γκέιμ του πρώτου σετ και στη συνέχεια πίεσε, περνώντας μπροστά με 5-3. Τελικά κατέκτησε το πρώτο σετ με νέο μπρέικ για το 6-3, κάνοντας το 1-0 σε 34 λεπτά!

Παρόμοια η εικόνα του ματς και στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, με την Ουκρανίδα να κάνει το πρώτο της μπρέικ στην αναμέτρηση για το υπέρ της 3-2 και να παίρνει προβάδισμα με 5-3, φτάνοντας «μια ανάσα» από την ισοφάριση. Τελικά, η Σάκκαρη σέρβιρε και μείωσε σε 5-4, ενώ έφερε και το σετ στα ίσια (5-5) με εντυπωσιακό μπρέικ, σε γκέιμ στο οποίο δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να πανηγυρίσει ούτε πόντο! Ωστόσο, η Καλίνινα απάντησε άμεσα με δικό της μπρέικ για το 6-5 και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 (7-5).

Η Σάκκαρη σέρβιρε πρώτη στο τρίτο σετ και προηγήθηκε με 1-0, όμως η Καλίνινα αρχικά ισοφάρισε και στη συνέχεια έκανε το μπρέικ για το υπέρ της 2-1. Η Ελληνίδα απάντησε άμεσα και ισοφάρισε σε 2-2 με δικό της μπρέικ (40-15), πριν γλυτώσει από διπλό μπρέικ πόιντ της αντιπάλου της, για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με 3-2, ενώ έκανε και το 4-3 με love service game. Όμως, αυτό ήταν και το τελευταίο γκέιμ που πανηγύρισε, αφού αρχικά ισοφαρίστηκε σε 4-4 και στη συνέχεια η αντίπαλός της έκανε το μπρέικ για το 5-4 και σέρβιρε για το 6-4, διαμορφώνοντας το υπέρ της 2-1 στα σετ και πανηγυρίζοντας μία μεγάλη για εκείνη πρόκριση.

Τα σετ: 3-6, 7-5, 6-4

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x