Τένις

Δεν αρέσουν οι έπαινοι στην Γκάουφ

Η Κόρι «Κόκο» Γκάουφ θεωρείται το Next Big Thing του γυναικείου τένις, όμως η ίδια δεν θεωρεί πως χρειάζεται να επαινείται για την πρόοδό της.

Την ανάγκη των φίλων του τένις να υποδεχθούν ένα νέο πρόσωπο στο γυναικείο τένις αντιλαμβάνεται η Κόκο Γκάουφ, όπως δήλωσε μετά την πρόκρισή της στους «16» του Roland Garros.

Η ταλαντούχα τενίστρια από την Αμερική αποτελεί τη νεότερη αθλήτρια που έφτασε στη δεύτερη εβδομάδα του Γουίμπλετον από το 1991 και καταφέρνει να ξεχωρίζει με τις επιδόσεις της στα κορτ.



Ωστόσο, η ίδια δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται τον θόρυβο που προκαλείται με την ηλικία της, παρότι σε ηλικία 19 ετών είναι ήδη Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη του γυναικείου τένις.

«Η ηλικία είναι σημαντική να αναφέρεται ως γεγονός μερικές φορές», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Αλλά ως αθλήτρια κάποιες φορές αυτό γίνεται λίγο ενοχλητικό».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Δεν βλέπω την ηλικία ως μία ξεχωριστή κατάσταση, για να είμαι ειλικρινής. Πρέπει ναπαίζεις όπως θα έπαιζες με το οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που μεγαλώνει και δυναμώνει. Προφανώς έχει αποδείξει τη θέση του ως εδώ και εγώ από τη μεριά μου καλούμαι να κάνω το καλύτερο δυνατόν απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x