Τένις

Μόνο η βροχή μπορούσε να διακόψει τον Κύργιο

Δεν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Νικ Κύργιου και Ράιλι Οπέλκα στο Citi Open, αφού ο αγώνας διακόπηκε λόγω καιρού με τη συνέχεια να αναμένεται την Παρασκευή(5/8) στις 20:30 ώρα Ελλάδας.

Διακοπή υπήρξε στον αγώνα Νικ Κύργιου και Ράιλι Οπέλκα στο τουρνουά της σειράς ATP 500 στην Ουάσιγκτον των Η.Π.Α ,εξαιτίας των καιρικών συνθηκών με τον Έλληνα ομογενή να προηγείται με 1-0 σετ και να διεκδικεί την είσοδό του στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Κύργιος κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ στο τάι μπρεικ με 7-1, ενώ βρισκόταν 2-1 μπροστά και στο δεύτερο σετ πριν διακοπεί η αναμέτρηση.

Το παιχνίδι προγραμματίστηκε να εκκινήσει την Παρασκευή στις 20:30 με τον νικητή να συνεχίζει ύστερα την ίδια ημέρα και κόντρα σε όποιον επικρατήσει στον έτερο αγώνα που διακόπηκε μεταξύ Τιαφό και Βαν Ντε Ζάουντσουλπ (1-1 σετ).

Στον πρώτο γύρο ο Ελληνοαυστραλός Νο63 της παγκόσμιας κατάταξης απέκλεισε τον Μάρκος Γκιρόν(Νο53) και στο δεύτερο τον επίσης Αμερικανό Τόμι Πολ(Νο34) δίχως ακόμα να έχει απωλέσει σετ στο συγκεκριμένο τουρνουά.





Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καραλάιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x