Τένις

Πρώτος τίτλος για Λάκη

Έγγραψε ιστορία η Μιχαέλα Λάκη, αφού νίκησε 2-1 σετ τη Νικόλ Κίριν στον τελικό και κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά τένις Futures του Ηρακλείου.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μετά από ένα δραματικό ματς, η Μιχαέλα Λάκη νίκησε 2-1 σετ με ανατροπή (5-7, 6-1, 7-5) την 20χρονη Ισραηλινή Νικόλ Κίριν στον τελικό του τουρνουά futures τένις του Ηρακλείου και κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο σε αυτό το επίπεδο.

Η 16χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε το 62% των πόντων στο πρώτο σερβίς (43/69), το 51% στο δεύτερο (19/37), αν και ξεκίνησε με μόλις 33%, κέρδισε τα 11 από τα 16 service-games, ενώ είχε και 7/16 break-points.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x