Τένις

ΜακΕνρό: «Θα είναι θαυμάσιο για το τένις αν νικήσει ο Τσιτσιπάς»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Αμερικανός τενίστας για τον τελικό που είναι σε εξέλιξη...

Ένας από τους μεγαλύτερος τενίστες όλων των εποχών, ο Τζο ΜακΕνρό μίλησε για τον μεγάλο τελικό του Australian Open, ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Αμερικανός αναλύοντας το παιχνίδι, μετέφερε την εκτίμησή του ότι ο Σέρβος θα είναι ο νικητής του αγώνα αλλά την ίδια στιγμή επεσήμανε πως εάν ο Έλληνας τενίστας καταφέρει να κάνει την… έκπληξη τότε θα είναι κάτι «θαυμάσιο» για το άθλημα.

«Πριν την έναρξη του τουρνουά επέλεξα τον Νόβακ ότι θα κερδίσει, είμαι σίγουρος ότι πολλοί το έκαναν. Δεν θα αλλάξω την επιλογή μου πριν τον τελικό καθώς ο… άνθρωπός μου είναι ακόμη εκεί… Έτσι θα μείνω στην επιλογή μου», ανέφερε αρχικά ο ΜακΕνρό και συνέχισε αναφερόμενος στον Τσιτσιπά…

«Ο Τσιτσιπάς παίζει αρκετά καλά για να έχουμε ένα καλό παιχνίδι. Νομίζω ότι θα είναι θαυμάσιο για το τένις εάν ο Τσιτσιπάς νικήσει. Εάν συμβεί αυτό θεωρώ ότι θα είναι και μια συνέχεια από αυτά που βλέπουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα με την παρουσία πολλών αθλητών στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x