Τένις

Πήρε το μεταμεσονύκτιο θρίλερ κόντρα στον Κοκκινάκη με σπουδαία ανατροπή ο Μάρεϊ!

Ο Άντι Μάρεϊ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στον Κοκκινάκη (2-0 σετ), ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε τη νίκη με 3-2, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε στις 4:05 (τοπική ώρα)!

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 4:05 (τοπική ώρα), ο Άντι Μάρεϊ τούμπαρε τον Θανάση Κοκκινάκη και πήρε την πρόκριση στους «32» του Αυστραλιανού Όπεν (3-2 σετ).

Ο βρετανός τενίστας βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ. Ο Αυστραλός (με ελληνικές ρίζες) πήρε με άνεση το πρώτο σετ με 6-4, ενώ παρότι τα βρήκε... σκούρα στο δεύτερο, κατέκτησε και αυτό με 7-4 στο τάι μπρέικ.

Στη συνέχεια, ο Μάρεϊ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και μείωσε σε 2-1 και πάλι στο τάι μπρέικ (7-5), ενώ έφερε την αναμέτρηση στα ίσα, κάνοντας εύκολα το μπρέικ στο 4ο σετ και παίρνοντας το με 6-3, με το ρολόι να δείχνει 3:00 (τοπική ώρα).



Το τελευταίο σετ ήταν ακόμη πιο συναρπαστικό, με τους δύο μονομάχους να διατηρούν το σερβίς τους ως το 10ο σετ, με τον Μάρεϊ να κάνει το μπρέικ στο 11ο και υπερασπιζόμενος το δικό του να φτάνει σε μία σπουδαία ανατροπή (3-2 σετ), η οποία του έδωσε την πρόκριση στον 3ο γύρο του τουρνουά.



Επόμενος αντίπαλος του πρώην Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, θα είναι ο Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουστίτα-Αγκούτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x