Τένις

Μάρεϊ: «Οι παίκτες θα πρέπει να σέβονται τους διαιτητές»

Ο Άντι Μάρεϊ υποστήριξε πως οι παίκτες θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στον τρόπο που απευθύνονται στους διαιτητές και έφερε το ράγκμπι ως παράδειγμα μίμησης.

Αυτό το διάστημα εξελίσσεται το τουρνουά Indian Wells στις ΗΠΑ και ο Άντι Μάρεϊ θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά. Ο Ρώσος την προηγούμενη εβδομάδα στο Ντουμπάι αποβλήθηκε για αντιαθλητική συμπεριφορά, επειδή έβρισε στη μητρική του γλώσσα τον διαιτητή γραμμής. Δοθείσης της αφορμής λοιπόν, ο Σκωτσέζος υποστήριξε πως όλοι οι παίκτες, οφείλουν να σέβονται περισσότερο τους διαιτητές.

«Όλοι οι παίκτες, και δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω, θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στο πώς μιλάμε και φερόμαστε στους διαιτητές. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο ράγκμπι και το ποδόσφαιρο. Στο ράγκμπι οι διαιτητές αντιμετωπίζονται με σεβασμό και το τένις μπορεί να παραδειγματιστεί από αυτό», σχολίασε ο Mάρεϊ και πρόσθεσε:

«Κατανοώ πως στην ένταση της στιγμής αυτά συμβαίνουν, αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχουν σημειωθεί πολλά τέτοια περιστατικά και τα όρια έχουν ξεπεραστεί. Στο τέλος της ημέρας εμείς οι παίκτες δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό, εμείς είμαστε λάθος, όχι οι διαιτητές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x